(Artikelnr: RST-V1 Standaard )

De raamsticker met Shalom (=vrede) is een mooie eyecatcher op de voordeur of het raam. Ook leuk om de sticker in het interieur te gebruiken, bijvoorbeeld op een spiegel of bord.

20 (H) x 21 (B) cm

De raamsticker is gemaakt van wit vinyl, voorzien van een lijmlaag. Na het verwijderen van de sticker is deze niet meer herbruikbaar. De sticker wordt geleverd inclusief applicatie folie en gebruiksaanwijzing waardoor de raamsticker in zijn geheel eenvoudig op het raam geplakt kan worden. Ook kan de sticker op andere vlakke ondergronden geplakt worden, zoals een deur, spiegel of bord.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RST-V1 Standaard 

Voorraad

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.