Een mooie ring met een diepe betekenis. Het Shema Yisrael, een tekst uit Deutronomium, is de belangrijkste tekst uit het Jodendom. Deze tekst is compleet aangebracht met vervolgtekst in het Hebreeuws: Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad, En het volgende vers: V’ahavta et Adonai Elohecha B’chol l’vavcha, uv’chol nafshecha uv’chol me’odecha. (De Here zegene u en behoede u.  En het volgende vers: En u zult de Here liefhebben met heel uw hart en met alles wat in u is.) Aan de binnenkant staat de vertaling van het eerste deel van de tekst in het Engels. De ring is 0,5 breed. Een prachtige ring om cadeau te geven of om uzelf cadeau te doen. De ring is leverbaar in de meest gangbare maten en geschikt voor zowel dames als heren.

Mocht u een andere maat nodig hebben dan op de website vermeld staat, neemt u dan gerust even contact met ons op. Waarschijnlijk kan uw maat wel besteld worden in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.   

Hoe bepaalt u eenvoudig uw ringmaat? Klik hier!

 
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 59,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

R-883-SL 

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.