Bijzonder mooi Chai hangertje doordat hij gevuld is met Israels nationale steen, de Eilatsteen. Het hangertje is zilver en wordt geleverd met een bijpassende ketting van naar keuze 44 of 50 cm. De afmeting van het hangertje is 1,6 x 1,9 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Behandel uw sieraden met zorg. Eilatsteen kan niet goed tegen water! Om kleur en glans te waarborgen wordt zwemmen en douchen met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts en tijdens het sporten af te doen, dit vanwege mogelijk onherstelbare schade door inwerking van transpiratievocht.  

Achtergrond informatie: Azorite (Eilatsteen, de nationale steen van Israel) werd van oorsprong gevonden in het Timna park vlak bij Eilat, vandaar de naam Eilatsteen. In dat park bevinden zich van oudsher de bekende zuilen van Salomo en diverse kopermijnen waar koning Salomo ook het koper voor de Tempel vandaan liet halen. De kopermijnen zijn nu gesloten, maar in het verleden is voldoende gesteente gedolven om nog jarenlang sieraden te kunnen maken. De Eilatsteen dankt de prachtig diep blauw/groene kleurschakering aan de aanwezige koper/metaal deeltjes. Omdat het natuurlijk materiaal is, is geen steen hetzelfde. Oorbellen worden per paar qua kleur altijd zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. De sieraden van Rafael worden geleverd met een certificaat van echtheid. 
 
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting):
€ 120,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-ES055 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.