(Artikelnr: SVI-BF-Doe)

Met dit boek kun je lekker lang genieten van de Bijbelse feesten. We hopen dat je geniet van de verhalen en zo meer leert over God en Zijn plan. En dat je samen met Sjo en Far alle opdrachten, recepten, spelletjes, puzzels, speurtochten enzovoorts gaat maken. Wil je meedoen? We wensen jullie allemaal heel veel plezier en zegen met Gods feesten. Zodat we samen met de psalmist van Psalm 92 kunnen zeggen: “Want U hebt mij verblijd, HEERE, met Uw daden; ik zal vrolijk zingen over de werken van Uw handen.”

Een prachtig groot boek waarin uw kind spelenderwijs meegenomen wordt in de Bijbelse Feesten. Een boek vol knutselplezier, recepten om samen met uw kind lekker de keuken in te duiken, spelletjes, verhalen, muziek, enz. In het boek staan vele prachtige illustraties die uw kinderen zeker zullen aanspreken. Het is samengesteld door Evert en Tineke van Balen, bekend van de boekjes 'Wij vieren Feest' (Shabbat en Voorjaarsfeesten) en 'Vier je mee?' (Najaarsfeesten), maar vele anderen hebben eraan meegewerkt. Hun namen staan vermeld in de 'Inleiding'. 

Afmeting: 22 x 29 cm
A4 formaat
177 pagina's 

ISBN 978-90-828899-2-5 

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

SVI-BF-Doe 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.