(Artikelnr: SVI-VJM001)
Bent u op zoek naar mooie kinderverhalen bij de Bijbelse Feesten? Dan is dit boek echt iets voor u. Het is een bundel met zes op de Bijbel gebaseerde verhalen, twee voor elk feest. In deze verhalen spelen kinderen de hoofdrol. Malik, Benaja en vele anderen beleven spannende avonturen tijdens het Bazuinenfeest, de Grote Verzoendag en het Loofhuttenfeest. Dit doen ze onder andere samen met de Bijbelse figuren Jona, Gideon en Nehemia. 

Bij elk verhaal staan een gebed en verschillende vragen om verder over het onderwerp door te praten en er zijn losse plaatjes bijgevoegd met tekeningen om in de groep te tonen. Het boekje heeft 107 pagina's en heeft een afmeting van 21 x 14 cm.

De schrijfstijl is pakkend en vanuit het perspectief van het kind. De verhalen zijn Bijbelgetrouw en spannend. Met dit boek kunt u uw kinderen in de opvoeding helpen de Bijbelse Feesten beter te begrijpen. Drie schrijfsters, Janine Hoogendoorn, Tabita Vos en Ferdina van Ooijen, hebben vanuit hun eigen geloof en dagelijkse praktijk deze verhalen geschreven. Debora van Westen heeft met haar prachtige illustraties de verhalen een gezicht gegeven. Het volgende deel, met de zogenaamde voorjaarsfeesten komt begin 2019 uit. 


ISBN 978-90-82889-901

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

SVI-VJM001 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.