(Artikelnr: SVI-WVF002)
Bent u op zoek naar mooie kinderverhalen bij de Bijbelse Feesten? Dan is dit boek echt iets voor u. Dit boek is het tweede deel over de Bijbelse Feesten en behandelt de Shabbat, de Seder en de week van de ongezuude broden en het Wekenfeest (Shavoeot), dus met name de Shabbat en de Voorjaarsfeesten. Het andere boekje 'Vier je mee?' gaat over de Najaarsfeesten. Beide boekjes vormen samen een complete set en zijn afzonderlijk te bestellen. 

Bij elk verhaal staan een gebed en verschillende vragen om verder over het onderwerp door te praten en er zijn losse plaatjes bijgevoegd met tekeningen om in de groep te tonen. Het boekje heeft 109 pagina's met aanvullende kleurplaten die gekopieerd kunnen worden en heeft een afmeting van 21 x 14 cm.

De schrijfstijl is pakkend en vanuit het perspectief van het kind. De verhalen zijn Bijbelgetrouw en spannend. Met dit boek kunt u uw kinderen in de opvoeding helpen de Bijbelse Feesten beter te begrijpen. Drie schrijfsters, Janine Hoogendoorn, Tabita Vos en Ferdina van Ooijen, hebben vanuit hun eigen geloof en dagelijkse praktijk deze verhalen geschreven. Debora van Westen heeft met haar prachtige illustraties de verhalen een gezicht gegeven. 

ISBN 978-90-828899-1-8 

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

SVI-WVF002 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.