(Artikelnr: K6-001/02/03)

De achterkant van de kaarten in A6 formaat is blanco en kan volledig volgeschreven worden met een persoonlijke boodschap. Deze neutrale kaarten zijn zeer geschikt voor gelukwensen bij diverse gelegenheden. De kaarten zijn van stevig structuur papier gemaakt van gerecycled materiaal en worden geleverd met een kraft envelop per kaart. 
Afmeting: 14,8 x 10,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Prijsinformatie:
Prijs per set van 3 :
€ 4,50
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

K6-001/02/03 

Voorraad

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.