Dit hangertje is een van de hand van de bekende goud- en zilversmid Rafael Seadya uit de oude stad in Jeruzalem. Rafael is niet alleen beroemd vanwege zijn schitterende ontwerpen maar ook omdat hij juwelen heeft mogen maken voor het Jemenistische vostenhuis. De kunst van het veelal Jeminitische filigree werk heeft Rafael als kind al geleerd in de werkplaats van zijn vader. 
Dit hangertje heeft een afmeting van 3,5 x 1 cm (zonder het oogje voor de ketting) Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid het hangertje te bestellen exclusief of (voor een meerprijs) inclusief bijpassende ketting.  
Het Messiaans Zegel is bijzonder geliefd omdat het de verbinding symboliseert van het Jodendom met de christenen. De Menorah, het symbool van Israël, is vervlochten met de staart van de Ichtusvis en samen vormen ze in het midden de Davidster. 

Hoe weet u dat u echt goud koopt? Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor historische informatie over het Messiaans Zegel
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk, inclusief verzendkosten en verzekering!:
€ 350,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-GJ526 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.